storitve

Frapis logoV zadnjih letih smo čedalje bolj priča uvajanju kompleksnih informacijskih resitev, ki korenito spreminjajo informacijsko podporo celotnega podjetja. Cilj je v vseh primerih enoten informacijski sistem, kjer bo z vnosom posameznega podatka zadoščeno vsem potrebam podjetja po tem podatku. Tehnološka osnova so v vseh primerih močni podatkovni strežniki s sodobno relacijsko bazo podatkov, programje pa je dostopno preko močnih aplikativnih strežnikov, do katerih je možno pristopati tudi preko medmrežja
acrobat osnovni opis informacijske rešitve

oracleBrez primernih analiz in pregledov rezulatov poslovanja za podporo odločitvenim procesom si danes ne moremo več zamisliti uspešnega poslovanja podjetja. Oracle Discoverer je orodje za izdelovanje preglednic. Izdelava je hitra, enostavna in dostopna vsakemu povprečnemu uporabniku. Izdelane preglednice je možno prenesti v druge formate, kot npr. Excel.

svetovanje logoInfotradove rešitve so vsi uspešno zaključeni informacijski projekti, ki jih je naše podjetje izvedlo ali vodilo v minulih letih. Ti projekti segajo od konceptualnih rešitev, preko računalniške podpore poslovnim procesom v proizvodni in storitveni dejavnosti ter v ustanovah s področja zdravstva, vzgoje in socialne dejavnosti do sodelovanja pri ustanavljanju specializiranih podjetij za tehnološko podporo sistemom nadzorovane računalniške izmenjave podatkov in elektronskega poslovanja.
Reference (PDF)